Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 3 som er verdt vurderingen på Wildcard..

Er du på Wildcard og har lyst å differensiere litt ut i fra «mengden», for å prøve å skaffe deg ett lite overtak i venneligaene? Vi har sett på 3 spillere..

Når vi skulle plukke ut 3 spillere, må dette være spillere som er i form og som har ok kampprogram framover. Og framfor alt må dette være spillere som ikke er eid av «alle», mens som du kan stikke poengene alene i lommen og rykke forbi kompisen..

1. Callum Wilson – Bournemouth

Kun eid av 12,6% og i form. 5-5-5-5-13-7-6-2 på sesongens første kamper, og forrige kamp (borte mot Arsenal) var første kamp denne sesongen uten målinvolvering. Der det skjer er Callum Wilson – i ett Bournemouth som angriper. På de 5 neste kampene har de Norwich hjemme, Watford borte, Manschester United hjemme, Newcastle borte og Wolverhampton hjemme. Ett godt program, med en god spiss som involverer seg og vi ser ikke at det slutter. Koster 7,9.

 

2. Riyad Mahrez – Man City

Å spille «pep rulett» kan være vanskelig, men med esset Kevin De Bruyne ute seiler Mahrez til 8,7 millioner opp som ett godt alternativ. Kun eid av 9,6% og 15-10-1 på sine 3 siste kamper. Siste kamp gikk forøvrig hele City på en smell med 0-2 hjemme for Wolverhampton, og hele lagets poeng ble preget av dette. City kommer derimot raskt tilbake på vinnersporet, og vi tror på at Mahrez får mye poeng, om han får spille. 3 enkle kamper følger, med borte på Palace, hjemme mot Villa og borte mot Southampton. Trenger du en erstatter til nettopp Kevin De Bruyne er Mahrez ett godt «pick»

 

3. Ricardo Pereira – Leicester

Den hurtige backen på Leicester har fått noen flotte poengsummer denne sesongen, med 9-13-1 på sine 3 siste, der siste kamp var den vanskelige kampen borte mot Liverpool. Er en dyr forsvarspiller og koster 6,2 og er eid av 9,8%. 

Går inn i en fantastisk god rekke med kamper, sammen med ett Leicester som virkelig er i form. Brendan Rodgers har virkelig fått sving på revene, som nå ligger på 4. plass i Premier League. 

Leicester sine neste kamper
Leicester sine neste kamper

Vi har tro på Leicester framover og Pereira har offensive bidrag å komme med! Han er den forsvarspilleren i spillet sammen med 1 million dyrere Alexander-Arnold som har flest poeng (40). 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!