Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 solgte denne uken

Premier League runde 23 sparkes i gang i morgen og vi har sett på hvem som er mest solgt denne uken. Hvem av disse sitter du stille i båten med enda?

De to øverste på listen kastes ut av naturlige årsaker – skade og usikker spilletid og ikke minst 3 kampers suspensjon. Rashford haltet av banen i midtuke kampen mot Wolves og Aubameyang fikk seg en 3 kampers hvile etter å ha prøvd å massere anklene til motstander med litt for mye kraft. 

Ellers finner vi 2. Tottenham-spillere på listen. Kane som mest sansynlig er ute resten av sesongen ligger på 8. plass etter å ha herjet denne listen de to siste ukene. I tillegg finner vi Alli på 4. plass over de mest solgte. En Alli som ikke har levert fantasy poeng tross framskutt rolle. 

Den mest eide på topp 10 listen er Sterling som eies av 11,8. Den billigste er Wolverhamptons Traore som koster kun 5,7 millioner. 

Topp 10 solgte denne uken

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!