Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over syv millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

Topp 10 formspillere

En ny Premier League runde står for døren før vi går inn i en 2 ukers vinterpause. Vi har sett på hvem som er i best form om dagen, og gir deg her topp 10!

På toppen av listen finner vi Aguero som virkelig er «on fire» om dagen. Eies av 22,6%, men koster 12 millioner. Hvis du sitter med Mane og har 2 gratis bytter så kan det kanskje være aktuelt å gå ned på midtbanen for å få inn Aguero. 

Overraksende finner vi Chelsea forsvarer Azpilicueata på 2. plass – med kun 6% eierandel, mens Leicester’s Perez ligger på 3. plass med kun 8,2% eierandel.

Den laveste eide på listen er Chris Wood – Burnley sin spiss med 4 scoringer på 5 kamper. Han eies bare av 1,5%. Bare 3% eier Jesus som vi finner på 9. plass. 

Den billigste på listen i forhold til posisjon er nevnte Wood. Han koster bare 6,2 millioner som spiss. Selv om Allison koster 6,1, men som keeper er han en av de dyreste keeperne i spillet. 

Topp ti formspillere: 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!