Premier League Fantasy har på kort tid vokst seg til å blir ett svært populært spill der over 8 millioner brukere har registrert seg for årets sesong. Spilles er virtuelt, men spinner seg ut fra den virkelige fotballen vi alle elsker å følge med på.

Spillet er veldig enkelt i sitt oppsett. Du har budsjett på 100 millioner og må velge deg 15 spillere. Spillerne har en fastsatt verdi ut i fra hvordan spillet tror de kommer til å prestere, hvilken posisjon de har i laget, så gode sentrale spillere er naturligvis dyrere enn unge reserver som bare får innhopp. I tillegg vil prisen på spillerne stige eller synke ut i fra hvordan de selges/kjøpes. Nå er det blitt så populært med Premier League Fantasy at du også finner det igjen på oddsen. Det gir kanskje Premier League helgen din ekstra spennende; og ved å benytte en Unibet bonuskode så vil du øke ditt innskudd som igjen gir deg ett større beløp å spille for. 

Laget ditt får poeng ut i fra de 11 du har satt opp i startoppstillingen. Poengene kommer ut i fra hvordan spillerne gjør det i den ekte Premier League runden, så her er det bare å følge med! Spillerne får poeng ut i fra om de ikke slipper inn mål, scorer mål, gir målgivende, lager straffe (får målgivende), og om i de i heletatt spiller. Spillerne får også minuspoeng ved gule og røde kort, selvmål og straffebom. Dette er naturligvis gradert ut i fra hvor på banen de spiller, der ett mål teller flere poeng for en forsvarspiller enn en spiss. Samtidig får ikke spissen poeng om laget holder nullen. Keeperne får naturligvis poeng for å holde nullen, men de kan også få poeng om de gjør mange redninger i løpet av kampen. Om en av spillerne de ikke spiller, så bytter spillet inn en av reservene etter hvordan du har satt opp prioriteringen.

Så da handler det rett og slett om hvordan du setter opp laget ditt. Hvilke dyre «top dogs» skal du ta med deg, og hvem må du stå av. Om du stiller opp Kane, Ronaldo og Lukaku på topp har du ikke mye penger igjen til resten av laget. Skal du bruke penger på reserver eller velger du 11 spillere som spiller og 4 reserver som har den laveste prisen spillet kan tilby. Finnes det noen gullkorn til lav pris som du kan ta med slik at du får mer penger til andre plasser på laget?

Til hver runde får du ett gratis bytte og kan i tillegg gjøre så mange bytter du bare vil over dette for -4 poeng. I tillegg får du ett «wildcard» før jul og ett etter jul, hvor du kan gjøre så mange bytter du bare vil uten at du straffes med minuspoeng.

Så da gjenstår det bare å sette opp laget som du tror vil score høyest score i løpet av runden som kommer. Bli med du også, og oppdag at Premier League Fantasy gir Premier League helgen det lille ekstra!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!