Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Drømmelaget

Enda en Premier League runde er over og vi ser tilbake på GW17. Runden ble avsluttet med en 1-1 kamp mellom Crystal Palace og Brighton mandag, og starter igjen allerede lørdag kl 13.30. 

Rundens spiller ble Manchester Citys Kevin De Bruyne med hele 19 poeng. Over 200,000 solgte De Bruyne før runden da og blir nok sittende og rives seg i håret. 

Spilleren som var kjøpt inn nest flest ganger før runden var  Macus Rashford. 2 poeng ble det på den hurtige spissen til Manchester United. Den som ble brukt mest som kaptein var Leicesters Vardy som fikk 5 poeng. 

Rundens lag er på 127, men den høyeste poengsummen denne runden var 131 poeng. Det ble gjort 6,3 millioner overganger og 83k brukte wildcardet sitt. 

Her er rundens drømmelag:

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!