Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 solgte

En ny Premier League runde sparkes i gang lørdag, og vi har sett på hvem folk kvitter seg med siden sist gang Premier League ballen ble sparket. Det har vært landslagspause og det har vært mye bevegelse i markedet.. 

Den mest eide spilleren som du finner på vår topp 10 liste er Raheem Sterling som er blitt solgt nesten 150k ganger før denne runden, og ligger dermed på 3. plass. Han er fremdeles eid av 35,2% av managerne, men en dalende form sammen med en høy pris har gjort at mange velger å selge unna briten. 

Øverst, igjen, finner vi den finske landslagspissen Pukki, som etter å ha vært det skikkelige stjerneskuddet i de første rundene av årets Premier League nå har sluknet. Dette sammen med lagkamerat Cantwell som i tillegg har mistet plassen på laget, men ligger på 7. plass i vår topp 10 liste.

Mange ser ut til å ha fått nok av Pep-rulett og 4 av listens ti navn tilhører Manchester City. Tør du sitte på City spillere? 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!