Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

De ti mest populære

En ny Premier League runde sparkes i gang fredag kveld og vi har sett på hvilke spillere som er de mest valgte. 

Den mest valgte spilleren er absoulutt ett godt valg. Det er nemlig Manchester City sin stjerne Kevin De Bruyne. Han koster 10,1 og er enste spilleren som er eid av over halvparten. Han har 51% eierandel. 

På plassen under, med 49%, finner vi spilleren med flest Fantasy poeng så langt, Leicester sin stjerne Jamie Vardy. Toppscoreren i Premier League koster nå 10,1 og er bare å få på. 

Første «forsvareren» finner vi på 3. plass. Sheffield United sin midtbanemann Lundstram er oppført som forsvarspiller og har gjort det poengmessig veldig bra. Han startet med verdi på 4.0 i august og koster nå 5.1 millioner. En god prisøkning for alle som har vært med hele eller deler av veien. 

Topp 10

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!