Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

Topp 10 solgte

En ny Premier League runde, GameWeek 22, står og banker på og slippes inn i kveld kl 21 når Sheffield United og West Ham møtes til dyst. Vi har sett på hvem dere kvitter dere med før denne runden. Her er de ti mest solgte! 

Øverst på listen finner vi ingen overraskelse. Langtidskadde Harry Kane. Over en halv million har kastet ut den engelske spissen som nok er ute til ut i April måned om vi skal tro på de engelske mediene. De dyre spissen åpner for mange muligheter for andre spisser. 

Vardy sine to siste blanke runder har gjort at mange har mistet troen på Premier League sin toppscorer. En kvart million har kastet ut Vardy. 

Ellers preges listen over at mange ønsker nye spisser inn. Vardy, Pukki, Kane, Rashford og Abraham er alle på topp 10 listen.

Topp 10 mest solgte denne runden: 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!