Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 De ti mest kjøpte / solgte

Oppholdet mellom den 4 og 5 runden i Premier League har vært ekstra lang denne gangen grunnet landslagskamper, og vi har sett (som vanlig) stor bevegelse i spillermarkedet i Fantasy Premier League. Vi ser her på topp 10 kjøpte og topp 10 solgte.

Topp 10 kjøpte

I listen over de mest kjøpte finner vi Chelsea sin gamle-nye spiss, unge Tammy Abraham, som herjet i Championship i fjor. Nå er han tilbake i Chelsea og kjemper om plassen og har åpnet bra. Med kun 7,2 i pris og 14,2 i eierandel er han brennhet og nummer 1 kjøpt inn denne uken. En annen som gjorde det bra i Championship er Manchester uniteds Daniel James, som er den nest mest kjøpte denne runden. Han slår dermed både De Bruyne og Aguero som kommer på plassene bak. 

 

 

Topp 10 solgte

I listen over de som flest kvitter seg med finner vi 2 Manchester United spillere. Rashford er blitt solgt en kvart million ganger, mens kollega Wan-Bissaka følger hakk i hel. På topp 10 finner du hele 4 United spillere, som forteller litt om formen United er i om dagen. 

Laporte måtte finne seg i bli satt på sidelinjen forrige runde, og blir ute i lengre tid. Han er dermed den 3 mest solgte spilleren denne runden, foran neste United spiller som Martial. 

Norwich sin spiss og Fantasy-komet Pukki er blitt dumpet denne runden, og solgt 157 tusen ganger. Kan være forklaring at Norwich skal møte City neste runde, og Pukki ikke klarte å score i en kamp for første gang i Premier League karrierren. 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!