Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over syv millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 bonusmagneter

En ny Premier League runde står for døren og i forberedelsene til denne har vi sett på hvem som samler flest bonuspoeng. 

I hver kamp i Premier League deles det ut 3, 2 og 1 bonuspoeng baset på statestikk. Som vi ser av listen under så betyr det å score mål mye for disse poengene da listen er dominert av offensive spillere. 

Øverst på listen finner i Southampton sin formspiss Danny Ings. Han troner øverst med 27 bonuspoeng så langt i sesongen. Han koster bare 7,0 millioner og eies av 28,9%.

Skadde Marcus Rashford på 2. plass med 26 bonuspoeng kan bli passert denne helgen hvis Vardy eller Aubameyang finner det for godt å nette. De to ligger forholdvis på 3 og 4 plass med 25 og 24 poeng så langt i sesongen.

Pukki er den billigste på topp 10 listen med 13,5% eierandel og koster bare 6,5 millioner som spiss. Han har plukket 21. poeng så langt. 

Den minst eide på topp 10 listen er Marcus Rashford, med 12,1% eierandel – som nok er for mye for en langtidsskadet spiller. 

Topp 10 bonuspoeng: 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!