Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 3 spillere du fint kan droppe

Den 5 serierunden i Premier Leauge og Premier League fantasy står for døren og vi har sett på spillere du fint kan droppe fra laget ditt. Felles for de alle er det er mange som eier de, og vi forventer lite poeng fra de i de neste kampene.

  1. Alisson / 6,0 / 10,2%

Alisson er skadet og kommer ikke til å spille de neste kampene. Hele 10% har denne dyre keeperen på laget som skadefri er . Han er forventet å returnere til spill i slutten av november så her det bare å få ut. 

2. Timo Werner / 9,3m / 20,6%

På tross av å ikke å ha levert i vingrollen i Chelsea eier ganske mange den populære spissen fra Tyskland. Ikke fått den velkomsten i England som var forventet og får heller ikke spille favorittposisjonene sin som spiss heller. Dropp Werner fram til han blir spilt som midtspiss og viser at han begynner å putte mål igjen. 

Var en av de mest populære spillerne ved oppstarten, men er blitt solgt masse. Men fremdeles over 20.6% som eier denne dyre spissen. Bare å få ut!

3. Pierre-Emerick Aubameyang / 11,9m / 22,7%

Arsenal sin store stjerne har ikke levert så langt i sesongen. På 4 kamper har det blitt 1 mål og 1 assist og det er ikke nok for sultne Fantasy spillere som ønsker mer tilbake på en så dyr spiller. I tillegg er Auba småskadet og usikker til kampens vanskelige kamp mot Manchester City. Her er det bare å hoppe av toget før du mister mer verdi, og heller komme seg tilbake på sporet når Auba viser form! 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!