Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 3 Spillere du bør vurdere til kommende runde

Neste Premier League runde står for tur nå som landslagspausen endelig er over, og det betyr også en ny runde med Premier League fantasy. Vi har sett på 3 spillere som du bør vurdere om du skal ha med på til denne runden…

  1. Harry Kane / 10,6m / Eies av 24,6%

En populær spiller Harry Kane, Tottenham sin ubestridte spiss. Ca 1/4 har han allerede på laget, men vi mener dette tallet er alt for lite. Kane har allerede levert 44 poeng, ett snitt p 11 pr kamp. Denne runden står West Ham på motsatt side og Kane er en av spillerene som er foventet at kommer til å levere poeng også denne runden. Kan også legge til at de 3 neste kampene for Kane er mot Burnley, Brighton og West Brom som er gode kamper for spissen. Fikk seg en liten smell i landslagspausen, men er forventet tilbake til søndagens oppgjør. Kane er også ett naturlig kapteinsemne til runden. 

2. Jack Grealish / 7,1m / Eies av 16,6%

Jack leverte i landskampen i uken og viser at han er i storform. Aston Villa ydmyket Liverpool i forrige serierunde og Jack ble rundens spiller med hele 24 poeng. Villa har en vanskelig kamp borte mot Leicester, men de hadde også en vanskelig kamp sist. Etter denne kampen venter to lettere kamper i form av hjemme mot Leicester og hjemme mot Soton. Vi tror at du kan få poeng igjen på Grealish i denne runden!

3.  Wilfred Zaha / 7,2m / 20%

Zaha er flyttet opp på spissen, og har også vært på straffesparkene nå som Luka Milivojevic knapt nok har spilt. Åpnet med 2 bra Fantasy kamper med 8 og 15 poeng, men to tøffe kamper mot Everton og Chelsea har gitt som ventet lite poeng. Nå snur programmet og det er rosenrødt så langt øye kan se! Brighton hjemme er første motstander før Fulham (a), Wolves (a), Leeds (h), Burney (a), Newcastle (H), West Brom (a) venter. Her blir det returns! 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!