Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 3 kapteinsvalg til helgen! 

Til helgen venter enda en ny Premier League runde, runde 5. Mange har brukt landslagspausen til å justere laget med wildcard, mens andre har satt rolig i båten og håpet at ingen av «deres» spillere kommer skadet hjem fra landslagssamling. 

Vi har sett på noen naturlige kapteinsvalg denne runden. 

  1. Sterling / Aguero

Manchester City’s Raheem Sterling celebrates scoring his sides third goal of the game

Manchester City skal spille mot Norwich, laget som slipper inn flest mål i Premier League, og som faktisk slipper til flest sjanser i mot seg. Både Sterling og Aguero har åpnet sesongen bra og har levert målpoeng. Sist var det Aguero, men kampen før det var det Sterling. De fleste sitter kanskje med en av dem, sammen med en Kevin De Bruyne. Du kjører da kaptein på den du har. Om du må velge en av dem ville jeg ha gått for Aguero til denne kampen. 

2. Mane / Salah

Liverpool skal spille hjemme mot Newcastle i tidligkampen på lørdag. Newcastle som ligger på 14 plass, men har klart å være litt gjerrige i kampene sine. Vi tror likevel de sprekker mot offensive Liverpool og Mane / Salah kommer til å komme på scoringslisten. Forventer ikke 3-4 mål her. Spill den du har av Mane og Salah. 

3. Aubameyang

Arsenal skal spille borte mot Watford som har åpnet så dårlig at de har brukt landslagspausen på å kvitte seg med manageren sin. Arsenal har scoret i hver kamp denne sesongen og møter Watford som har sluppet inn mål i hver av sine kamper denne sesongen. Det ligger til rette for raske Arsenal kontringer og Auba virker å være the main man i Arsenal. 

 

Hverm er DIN kaptein i helgen?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!