Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 3 kapteiner til GW7

Enda en Premier League runde står for døren, og vi har sett på mulige kapteiner for GW7.

Mancherster City hadde en skikkelig opptur sist, med 8-0 og stor ståhei. Vi tror de lander litt denne uken, og i og med at de har bortekamp så kommer vi til å styre unna kapteinsvalg derfra. Jeg tror de vinner, men er usikker på hvem som får poengene. 

 

1- Salah / Mane

Liverpool spiller borte mot Sheffield United og er sammen med Manchester City det laget som har lavest odds på bortebane for å vinne sin Premier League kamp i helgen. I motsetning til Pep Guardiola driver ikke Jugen Klopp med rullett og derfor er det offensive bidraget ganske satt. 

De fleste har enten Salah eller Mane, og heller sjeldent begge to. Spill de av de du har som kaptein for her tror jeg på mål til Liverpool og da er en av disse to involvert, om ikke begge.

 

2- Tammy Abraham

Tammy Abraham har tatt Premier League med storm og herjer i PL etter å ha herjet i Championship i fjor. Ble nesten mål mot Liverpool, men vi tror han er tilbake på scoringsporet når Chelsea tar i mot Brighton på Stamford Bridge. Forrige sesong endte dette oppgjøret med 3-0 seier til Chelsea. 

 

3- Son

Tottenham er det hjemmelaget som har lavest odds for å vinne denne runden, når de skal spille mot svake Southampton. Knuste Crystal Palace 4-0 sist, men så ble det tap 2-1 i bortekampen mot Leicester. Son spiller «out-of-position» der han er spiss sammen med Kane, mens han er oppført som midtbanespiller. Vi tror på mål til Tottenham og Son i denne kampen, og tror at Son kan være ett godt valg som kaptein!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!