Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 3 gode kapteinsvalg

En ny Premier League runde rulles i gang i morgen, og vi har sett på aktuelle kapteiner for GW4. Vi har valgt oss ut 4, selv om det nok finnes flere valg. 

Vi ønsker gjerne å høre fra dere hvem deres kapteiner er, spesielt hvis de ikke er blant disse tre.

  1. Mohammed Salah / Sadio Mane

Mange har gått for løsningen med enten Salah eller Mane, og her velger man rett og slett den spilleren man har. Sammen med Manchester City er Liverpool det laget med lavest odds på seier i helgen. Liverpool har bortekamp, men er i kjempeform om dagen. Det scores normalt sett mye mål i disse oppgjørene og forrige sesongs oppgjør endte med 1-3 seier til Liverpool etter mål av Milner, Firmino og Shaqiri. Forrige sesong når Liverpool var på hjemmebane endte det med 4-2 seier til Liverpool. 

Vi tror på mye mål og både Mane og Salah er involvert i disse. Kaptein den du har på laget ditt.

2. Raheem Sterling

Kun slått av Pukki i antall poeng så langt og Sterling har vist veldig bra form. 34 poeng på 3 kamper har gitt returns til alle som investerte 11 millioner i gutten. Nå er han steget 0,2 men det er fremdeles verdt å hoppe på det toget for de som sitter å venter.

Møter Brighton på Eithad og du får bare 1,09 igjen på oddsen for City seier. Vi tror det blir mye mål og da er alltid Sterling involvert. 

De Buyrne kan også vurderes om du ikke har Sterling.

3. Jamie Vardy

Leicester tar i mot Bournemouth  og vi forventer at det blir litt mål i denne kampen. Leicester i god form og Vardy fant nettmaskene forrige runde. Sist sesong endte dette oppgjøret med 2-0 seier til Leicester, og Vardy stod for 1 av målene. Forrige runde ble Sheffield United slått og Vardy sto for ett av målene. 

Vi tror på mål og vi tror at Vardy scorer minst 1 mål i denne kampen.

 

Nådde ikke helt opp…

Mason Mount er vi usikker på om starter, men om han starter er han ett kapteins-emne. Chelsea møter Sheffield United som slipper inn mål, men pga at Mount er flagget tok vi han ikke med.

Pukki fortsetter å score, men det er ikke realistisk å tenke at han skal score i hver kamp han spiller. Alikevel er det lurt å ha Pukki på laget da han gir mye verdi for pengene som gjør at du kan oppgradere i andre lagdeler. Men vi tror ikke på Norwich borte mot West Ham denne runden, og ungår Pukki som kaptein. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!