Nå er runde 6 av 38 spilt i Premier League, og resultatene fra helgen er tikket inn i Premier Leagues offisiell Fantasy manager. Vi oppdaterer her fotballblogg1.com sin liga, og konstaterer at vi ikke har en ny ligaleder!!

FANTASY PREMIER LEAGUE 2013Litt statistikk:

  • Høyeste poengsum i en runde: Oerjan Andreassen & Silver Dynamos 83 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum i en runde: Bakerste benk 25 poeng i runde 5
  • Høyeste poengsum med tap: moliculepo 77 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum med seier:  Bakerste benk 39 poeng runde 3

runde6_resultat Ligaleder Oerjan Andreassen så lenge ut til å gå på en solid smell, og sitt første tap. Men en heroisk innsats fra den blå delen av Liverpool gjorde at han alikevel sikret seg ett knall resultat, og en solid seier. Hele 78 poeng fikk Oerjan Andreassen, noe som bare er 5 poeng bak rekorden fra 1 runde. Oerjan Andreassen hadde Liverpools Daniel Sturrige som kaptein (28p), Robbie Brady (11p), Ross Barkley (9p) og Lukaku (16p). Se forøvrig Oerjan Andreassen sitt lag under.

runde6_orjan

Så lei seg var Tommyteam etter å gått på en smell mot undertegnede
Så lei seg var Tommyteam etter å gått på en smell mot undertegnede

En av de mest spennende kampene denne runden var undertegnedes kamp mot Sørlandschipsen Tommyteam. Tommyteam har etter en svak åpning begynt å kapre poeng, men fikk litt å bryne seg på når ubeseirete fotballblogg1.com var vertene. Selv om fotballblogg1.com ikke hadde noen stor runde, med kun 45 poeng, ble det alikevel seier over den glade sørlending.

Ellers så gjorde Pedersen`s nok en god runde, og har virkelig funnet formen. Fra å være ett bunnlag de første 3 rundene har nå Åsabuen vunnet 3 på rad. Hele 61 poeng ble det på Jørgens sin gutter og her var det kaptein Yaya Toure (18p), Ross Barkley (9p) og Daniel Sturridge (14p) som var de store poengsamlerene (under ser du laget til Jørgen’s gutter). Motstander var taxibonden Lagåliga1982 fra Lindås som ikke scoret mer enn 37 poeng. Her må det nok ett wildcard til om han skal klatre på tabellen…

runde6_pedersensEn som har brukt Wildcardet sitt er Rogalendingen Hell´s Diciples. Alikevel har det ikke gitt noe mer poeng, og han har tapt de to siste kampene sine og okkuperer for tiden jumboplassen på tabellen. Denne runden hadde det vært stor sjanse for å kapre seieren, for motstander var Flaktveits store sønn team Markussen. team Markussen tangerte rekorden for lavest poengsum, men som fremdeles vant kampen sin denne runden. Dermed kunne team Markussen klatre opp til en 11 plass på tabellen.

Gunners fan Silver Dynamos gikk på ett knepet tap 53-55, og overlot tredjeplassen på tabellen til Haalando’s.

  • Denne rundens snitt lå på 44 poeng, mens høyeste poengsu, var 115 poeng. Drømmelaget var på 130 poeng og Rundens spiller var Romelu Lukaku med 16 poeng.
Rundens lag
Rundens lag
  • Den som hadde lavest poengsum, men fremdeles vant kampen sin var team Markussen med sine 39 poeng.
  • Den som hadde høyest poengsum, men fremdeles tapte kampen sin var Settle for a Draw med 59 poeng.

Topp 5 poeng

1. Oerjan Andreassen 78 poeng (3p)
2.     Haalando’s 67 poeng (3p)
3. Pedersen`s 61 poeng (3p)
4. Magxteam 60 poeng (3p)
5. Settle for a Draw    59 poeng (0p)

Bunn 5 poeng
14. team Markussen 39 poeng (3p)15.  Lagåliga1982    37 poeng (0p)
16. Tommyteam 32 poeng (0p)
17. Hell´s Diciples 31 poeng (0p)
18. Mortal Comeback 30 poeng (0p)

Tabell

runde6_tabellTerminliste neste runde

runde7_termin