Da er runde 4 av Premier Leagues offisielle Fantasy manager ferdig beregnet, og hvilken runde det ble! Seiersvante Silver Dinamos ble vippet av tronen, og undertegnede måtte også se sitt første poengtap. I tillegg vant Tommyteam sine første poeng, og tok ett jafs av tabellen!

557519_745204462172283_1435416086_nVi har en ny serieleder, og det er Haalando’s! Haalandos deler poengsum med Oerjan Andreassen, men leder på bedre poengsum. Serieleder gjennom 2 runder, Silver dinamos gikk på ett kjedelig tap mot Larsen, og scoret sin dårligste poengsum sålangt. Faktisk var poengsummen til tidligere serieleder Silver Dynamos den nest svakeste i ligaen denne runden.

runde4_resultat

Tommy Ommundsen kunne vise fram sitt dollarglis etter den første poengfangsten
Tommy Ommundsen kunne vise fram sitt dollarglis etter den første poengfangsten

Dagens glade er uansett Tommy Ommundsen sitt Tommyteam, som tok sin første seier og sitt første poeng, og hoppet opp til 14 plass på tabellen. Det ble en nervepirrende kamp for Tommyteam sin del, men de stakk av med seieren med kun 2 poengs margin. Tommys gullkorn denne runden var uten tvil Joe Hart som kaptein (16p) og Aron Ramsey (15p). Litt i vinden som steinbyggere på Sør Arena kanskje?

Forøvig var det Ketil Markussens ‘team Markussen’ som ble nedkjempet av Tommyteam, men holder plassen over den glade sørlending på en uavgjort mer.

runde4_haalandoDen nye serielederen tok en sterk 34-55 seier mot Stavangers store sønn, som måtte bite litt i gresset som Viking gjør når de spiller på Brann Stadion. Mens den nye serielederen, Haalando, scoret jevnt over bra på alle spillerene sine, var det nok Giroud sine 11 poeng som var en største fangsten. Haalandos passerte også Silver Dynamos som leder av total poengsum i fotballblogg1.com sin liga. Imponerende!

runde4_interDen største poengfangsten denne runden hadde Internazionale, som scoret hele 62 poeng. Manager Arnstein Stor s prikket inn denne med stjerner som Giroud (11p) og Benteke som kaptein (16p). Han slo tabelljubo moliculepo, som faktisk hadde sin beste runde med 51 poeng) Dette var Arnstein sin andre seier og brakte han opp til 8 plass på tabellen.

runde4_algeroyNest beste poengfangst hadde Algrøy Sameinte FK, som slo Magxteam med småpene 54-59. Dette var andre seier til Algrøy Sameinte FK og som brakte manager Vegard Algerøy opp på en 6 plass. Gullkortene til Algrøy Sameinte FK denne runden var Giroud som kaptein (22p), Wittingham (9p) og keeper Jääskeläinen (9p).

Det kjipeste tapet var det nok Lindås store sønn Per Arne Anderson som gikk på, når han tapte 44-45 mot ubeseirete Oerjan Andreassen.

For min egen del ble det første poengdeling, når unge Jørgen Pedersen sine gutter kom på besøk. Helt fram til mandagen hadde jeg full kontroll på denne kampen, men en god poengfangst av Daniel Sturrige gjore at Pedersen`s kjempet inn sitt tredje poeng i serien. MEN jeg rykket opp til bronseplass på tabellen, noe jeg har tenkt å beholde!

Topp 5 poengfangere:

1. Internazionale   62 poeng (3p)
2. Algrøy Sameinte FK 59 poeng (3p)
3. Haalando’s 55 poeng (3p)
4. Magxteam 54 poeng (0p)
5. Larsen 54 poeng (0p)

Bunn 3 poengfangere:

14. Lagåliga1982 44p (0p)
15. Mortal Comeback 44p (0p)
16. Gunyb Legends 37p (0p)
17. Silver Dynamos 36p (0p)
18. Hell´s Diciples 34p (0p)

Den som scoret høyest, men alikevel tapte var Magxteam med hele 54 poeng. Uheldig som han var, hadde denne scoren kun gitt tap i 3 av 9 kamper (inkl sin egen)

Den som scoret lavest, men alikevel vant var Oerjan Andreassen med 45 poeng poeng. Han vant også med den minste mulige margin denne runden, nemlig 1 poeng.

runde4_dreamteamRundens gjennomsnittlige poengsum var 47 poeng, og rundens dreamteam gav hele 122 poeng, der Gylfi Sigurdsson scoret høyest (16p).

Dette gir denne tabellen:

runde4_tableTerminliste runde 5:

runde5_termin