18% av Premier League er ferdigspilt, og med dette ble altså 7 runde avsluttet søndag. Fantasy manager er altså Premier League sitt offisielle spill. Vi har oppdatert stillingen i vår fotballblogg1.com liga, og her er resultatene.

Status: ingen endring i toppen, ny tabelljumbo og to nye rekorder!!

premierleagueLitt statistikk:

  • Høyeste poengsum i en runde: Oerjan Andreassen & Silver Dynamos 83 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum i en runde: Gunyb Legends 24 poeng i runde 7
  • Høyeste poengsum med tap: moliculepo 77 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum med seier:  moliculepo 31 poeng runde 7

Og vi har to nye rekorder:  det er Gunyb Legends sin poengsum som er den laveste i en runde sålangt! Vet ikke om det er gratulerer eller kondolerer til Gunyb Legends.

Den andre rekorden som røk er laveste poengsum med seier. Kun 31 poeng tok moliculepo, men allikevel ble det seier. Hører til historien at de møtte laget som satte rekorden over. Gratulerer?

runde7_resRundens poengsamler er… Hell´s Diciples!! Stavangergutten som allerede har brukt sitt wildcard fikk endelig full uttelling for laguttaket sitt. Hele 52 poeng samlet Nils Helge Øvre med sitt Hell´s Diciples, mer en noen andre denne runden. 3 poeng til Rogalendingen som dermed tok seg vekk fra jumboplassen og opp på en mer komfortabel 16 plass. Stor applaus til Tottenhamsupporteren som har strevd litt med å komme seg opp på tabellen. Kaptein Negredo tok 18 poeng og West ham sin Morrison tok 10 poeng. Forøvrig er det verdt å nevne at Spurssupporteren ikke har en enste Tottenhamspiller på sitt lag??

runde7_hellsDen som virkelig er i storform om dagen er Jørgen Pedersen sine gutter ‘Pedersen`s’ som tok sin fjerde strake seier og har inntatt 4 plassen på tabellen! Snakk om å ha funnet formen.. For dere som ønsker å følge den unge Arsenalsupporteren sin oppskrift, så har jeg tatt med laget hans under. Den store poengsamleren var Yaya Toure som kaptein (14 poeng) og Daniel Sturridge (9 poeng).

runde7_pedersensEllers ble det nytt tap for både team Markussen, Lagåliga1982 OG Silver Dynamos. De to første holder stand i bunnen, mens Jan Erik Pedersens Silver Dynamos ble forbigått av klatrelaget Pedersen’s og er i fritt fall på tabellen. Forøvrig hadde sistnevnte en rekorddårlig runde, og tangerte den gamle rekorden for laves poengsum i en runde før Gunyb Legends kom  satte sin rekord med 24 poeng.

  • Laget med høyest poengsum som fremdeles tapte er Internazionale med 41 poeng
  • Laget med lavest poengsum som fremdeles vant er moliculepo med 31 poeng (og forøvrig rekord)
  • Gjennomsnittet for runden var 36 poeng
  • Høyeste poengsum for runden var 93 poeng
  • Drømmelaget var på 120 poeng
  • Rundens spiller var West Ham sin Winston Reid med 15 poeng

runde7_dreamteamTOPP 5

1. Hell´s Diciples 52 poeng (3p)
2. Oerjan Andreassen 49 poeng (3p)
3. Haalando’s 44 poeng (3p)
4. fotballblogg1.com 41 poeng (3p)
5.     Internazionale 41 poeng (0p)

BUNN 5

14. team Markussen 29 poeng (0p)
15. Lagåliga1982 29 poeng (0p)
16. Algrøy Sameinte FK 28 poeng (0p)
17.      Silver Dynamos 25 poeng (0p)
18. Gunyb Legends   24 poeng (0p)

TABELL

runde7_tabellNESTE RUNDE

runde8_termin