I et heseblesende oppgjør klarte West Ham til slutt å slå Wolverhampton 3-2 blant annet takket være en Jesse Lingard i superform.

Sent mandag kveld kunne man også kose seg med fotball fra den engelske Premier League da Wolverhampton hjemme på Molineux Stadium fikk besøk av London-klubben fra West Ham. West Ham har imponert i dette årets Premier League, og er en av de største positive overraskelsene blant både fans, eksperter og bookmakere. Det var de færreste som spilte på at West Ham ville kjempe om Champions League-plassene, men selv de største bookmakerne senker nå oddsene på at The Hammers er å finne i neste år Champions League. Det er fortsatt spennende odds på West Ham, og hos bemybet.com/no kan du få en oversikt over de aller beste. 

Heltent West Ham-lag fra start

Om det var tanken om Champions League-fotball som gjorde susen i starten er ikke godt å si, men de var i hvert fall utrolig tente fra første fløyt.

Etter seks minutter åpnet Jesse Lingard ballet da han tok saken i egne hender og driblet forbi flere Wolves-spillere før han elegant og iskaldt plasserte ballen i nettet. Et fantastisk mål av engelskmannen, som virkelig har vist gryende form i det siste. 

Rett etterpå var det Pablo Fornals sin tur til å vise hvor målet står da han fikk servert ballen av Arthur Masuaku og sendte ballen i nettmasken bak Rui Patricio i Wolves-målet. Som om det ikke det var nok, kjørte West Ham på og gjorde det til 3–0 etter 38 minutters spill da Jarrod Bowen nesten avgjorde oppgjøret i første omgang. 

Wolves ga seg ikke

Det var 40 minutter med glitrende fotball av David Moyes sine tropper, men det varte ikke lenge før det var spenning i kampen igjen. Hjemmelaget reduserte nemlig rett før pause da Leander Dendoncker sendte Wolverhampton til pause med nytt håp, og det håpet ble enda større i andre omgang.

Med 22 minutter igjen av kampen brakte Fabio Silva på ny spenning i kampen da han reduserte til 2–3, og kampen var igjen helt åpen mellom de to lagene. Wolves presset mer og mer på, mens West Ham hadde nok med å forsvare seg.

I sluttfasen ble West Ham presset helt til bunns, og Wolves dominerte ballinnehavet fullstendig.  Hjemmelaget klarte også å produsere flere store muligheter, men gjestene fra London klarte å stå imot Wolves’ offensiv.  West Ham-spillerne sto langt tilbake på egen banehalvdel, og klarte å frustrere hjemmelaget og holde dem borte fra de store mulighetene.

Kampen endte 3–2 til West Ham over Wolverhampton, og David Moyes’ tropper ligger nå på fjerdeplass med 52 poeng. Det er en mer enn Chelsea på 5. plass, og 3 mer enn Tottenham og Liverpool på henholdsvis 6. og 7. plass.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!