Til helgen er det 5 runde av Premier league, og det betyr også 5 runde av Premier Leagues offisielle Fantasy manager spill. Her er ett blikk på runde 5 av fotballblogg1.com sin liga.

FANTASY PREMIER LEAGUE 2013Ligaen er en såkalt head-to-head liga, der man møter en annen manager hver runde.

Haalando’s    v     Magxteam
Om vi får noen ny serieleder neste runde er heller tvilsomt, når serieleder Haalando’s tar i mot tabelljumbo Magxteam. Nå skal de sies at Magxteam sin beste runde forrige runde, men er eneste lag sålangt som ikke har tatt poeng. Serielederne har ikke tapt ett eneste poeng så langt.

team Markussen    v     Settle for a Draw
Ketil Markussen tar i mot 9 plassen på hjemmebane i runde 5, og kun 2 poeng og 2 plasser skiller disse to før runden. Ketil hadde en god runde sist, men ble slått på målstreken av Tommyteam. Unge herr Markussen er Manchester united supporter på sin hals, og sverger selvfølgelig til ett lag uten Liverpoolspillere. De første rundene har kanskje ikke det vært det smarteste, og i helgens runde tar Liverpool i mot bunnkandidat Southampton på Anfield, så kan det kanskje være en spenstig ide å bytte Van Persie (mot city) med Daniel Sturrige??

Pedersen`s    v     Hell´s Diciples
Jørgen Pedersen med sitt Pedersen`s tar i mot Stavangers store sønn, Nils Helge Øvre sitt Hell´s Diciples. Begge ligger godt plassert nede på tabellen med forholdsvis 13 og 16 plass. Pedersen gjorde ett hopp på 2 plasser denne runden, når han spilte uavgjort mot undertegnede. Ett Tottenhamfritt Pedersen’s møter ett Arnsenalfritt Hell´s Diciples. Nils Helge har i tillegg kjørt uten Liverpool spillere i startoppstillingen, uten at det kan sies å ha vært en suksess. I tillegg har Nils Helge, som er Tottenhamsupporter, valgt å kjøre laget sitt kjemisk fritt for liljehvite spillere. Da fortjener man nesten plassen sin eller? Vil vi se noen rødkledde nordlondnere hos stavangermannen? Vil han flagge ut? Hvem tar poeng i denne viktige bunnkampen?

Tommyteam    v     Lagåliga1982
Tommyteam tok sin første seier denne runden, og er i vinden akkurat som hans dialektkollegaer på det glade sørland. Tommy som er Manchester United supporter, sverger til ett lag fritt for røde fra Beatles byen. Lagåliga1982 er Lindås svar på Al Capone, og er svoren Tottenhamtilhenger. Tottenham som skal til Wales å spille til helgen, så det spør om ikke Per Arne bør bytte innpå den ene Arsenalspilleren han har på benken, siden de har hjemmekamp mot bortesvake Stoke. Tommyteam klatret denne runden til 14 plass, som er 2 plasser under bortelaget i denne kampen. Den glade fyllefant fra Lindås har nemlig 1 poeng mer, men dette kan fort endre seg i løpet av runde 5.

Larsen    v     fotballblogg1.com
Undertegnede skal ut ut mot en kar som har kommet de to siste rundene. Hele 54 poeng ble det på Larsen i forrige runde, 10 poeng mer enn hva jeg fikk til. Spillerne mine må slå til mer om jeg skal forsette min ubeseirete rekke..

Gunyb Legends    v     Silver Dynamos
Den avsatte serielederen møter her en motstand som innehar 15 plass, 11 plasser bak gjestene. Skulle forventet at Arsenalsupporten med det metalliske navnet skal ta denne kampen, men bortelaget her scoret bare 36 poeng denne runden, 1 mindre enn hjemmelaget som kun klarte 37. Så får vi se om Jannadram finner tilbake til godformen han hadde de tre første rundene og klatrer videre mot tabelltoppen igjen..

Resten av oppgjørene:

  • Algrøy Sameinte FK    v     moliculepo
  • Bakerste benk    v     Internazionale
  • Oerjan Andreassen    v     Mortal Comeback