I går var vi vitne til en utrolig stygg sak i kampen mellom FC Nordsjælland – Shakhtar Donetsk som rett og slett tisser på Fair Play og alt det Fair play står for..

Hendelsen kan du se her:

Dommeren skal droppe ballen, og Shaktar Donesk gjør seg klar til å skyte ballen tilbake til Nordskjælland sin keeper. Dette går derimot ikke spissen Adriano med på, og velger å gå på løpet, runde keeperen og plassere ballen i det tommet målet mens alle står å måper. Når nordskjælland går for å plassere ballen i motsatt mål for å utligne den unfaire handlingen, så stopper forsvaret til Shaktar ballen og setter den i spill igjen..

Her er noen reaksjoner på hendelsen:

Ole Gunnar Solskjær: – Det er en skam og helt utrolig. Hadde en av mine spillere gjort noe slik, ville jeg tatt ham ut med en gang. Jeg skjønner ikke kulturen og forstår ikke at noen kan forsvare det. Dersom mitt lag hadde forlatt banen etter en slik situasjon, hadde jeg forstått spillerne. sier Solskjær til sporten.dk

Gary Lineker: -Chelsea trail but Shaktar losing 2-1 in Denmark. Wait til you see Adriano goal for Shaktar. Plays on after drop ball. Shocking!

Nordskjællands trener: – Jeg vet ikke om Sjakhtar er banditter, men de er et lag uten moral

Mini: –  Det er en ren forbannet skandale

Siste nyhet i saker kommer fra UEFA som melder: «Disciplinary proceedings have been opened against FC Shakhtar Donetsk forward Luiz Adriano following the UEFA Champions League Group E game against FC Nordsjælland. «