I går sprakk nyheten om at David Moyes IKKE følger Sunderland ned en divisjon, og trekker seg med umiddelbar virkning – uten å ta med seg etterlønn! Jakten på erstatter er i gang.. 

Sunderland var det første laget i Premier Leagues sesong som var klar for Championship og endte sist i årets Premier League med bare 24 poeng på 38 kamper. David Moyes hadde opprinnelig to år igjen av sin kontrakt.

Nå er det altså klart at Sunderland må ut på trenerjakt, melder klubben selv.

David Moyes opparbeidet seg ett rykte som trener ved jobben han gjorde 10 år i Everton. Etter dette har det kun vært nedoverbakke for skotten. Moyes fikk jobben som ny Manchester United-manager i 2013. Der fikk han sparken før sesongen var fullført.

Så gikk turen til Spanske Real Sociedad hvor han også etter kort tid fikk sparken pga dårlige resultater. Sunderland skulle være Moyes vei tilbake til toppfotballen, selv om man viste at dette kom til å bli tøft. 

Nå er skotten uten jobb igjen, og vi stiller spørsmålstegn om noen tør å satse på denne mannen igjen, eller om hans dager i Premier League er talte?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!