Etter en lang skuffende periode for den italienske storklubben, så ser det igjen litt lysere ut for Milano klubben. Som er ubeseiret på sine 9 siste kamper under den tidligere midtbanekrigeren Gennaro Gattuso.

Som sagt er Milan ubeseiret i sine 9 siste kamper, og ser langt på vei ut til å gå videre i Europaligaen etter en sterk 3-0 seier borte mot Ludogorets. Dette er nok dog Milans eneste måte å ta seg til Champions League på, ettersom de ligger så mye som 9 poeng bak CL-plassene hjemme i Serie A.

Mange hadde store forventninger til Milan før sesongen da deres nye asiatiske eiere spyttet inn en haug av penger ,og Milan hadde noe som så ut som et skikkelig bra fotballag, på papiret i det minste. Etter at resultatene uteble med nåværende Sevilla trener, Vincenzo Motella. Ble en tidligere legende satt ved roret, nemlig Gattuso. Hans start som Milans hovedtrener var ingen dans på roser. Da resultatene fortsatt uteble og de ble det første laget til å avgi poeng til Benevento som fortsatt ligger desidert sist i Serie A.

Etter den røffe starten er det igjen håp for de røde og sorte. Måtte deres sesong ha en god slutt, for Milan hører til blant Europas aller beste.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!