Spør du spillere som Oscar og Hulk vil dem nok si nei. Men svaret på overskriften er ganske enkelt, ja! Alle som har ambisjoner om å bli best går ikke til Kina for å vise at de er best, men mer for pengene sin skyld. Hvis man ikke nærmer en slutt på karrieren.

Hva som gjorde at galskapen begynte er vel eller ingen hemmelighet etter at spillerne i Europa fikk med seg at lønnslippene som ble skrevet ut var skyhøye til ikke Kinesiske spillere.

Spillere som er litt opp i årene kan jeg skjønne litt at de drar til Kina for å tjene litt ekstra etter at karrieren er over, men spillere som Tevez, Jackson Martinez og Lavezzi f.eks tenker nok mest på pengene istedenfor karriere.

Oscar er en få stjerner som har tatt turen til Kina.

Men forhåpentligvis, så dapper galskapen av nå etter at de reglene som inngår at det maks 3 spillere utenfor Kina får være med i kamptroppen, pluss at troppen må ha minst 2 U-23 spillere i troppen og må spille fra start. Skulle likt å sett en lignende regel i Norge ettersom det er bra for utvikling av unge spillere.

Men det positivet som ligger i dette her, er at de kinesiske spillerne får lov til å spille og trene med verdensklasse spillere, noe som kanskje vil resultere i et høyere nivå hos enkelt spillere.

Man skal ikke se bort ifra at dette bare er en trend akkurat nå, for jeg sitter med en følelse på at allerede fra sommeren av eller starten av 2018 vil nok de beste spillerne spille i den Europeiske Champions League.

SHARE
Previous articlePremier League Fantasy: Topp 10 spillere
Next articleProblemene vil ingen ende ta for Xhaka
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!