Endelig er Champions League fotball tilbake, og for noen kamper som er i vente! I dag står Basel-Man.City og Juventus-Tottenham på menyen. På Onsdag venter Porto-Liverpool og tidenes pengekamp innen fotballen, Real Madrid-PSG. For noen dager med fotball dette vil bli!

Juventus – Tottenham

Det hele starter som sagt med ett smell da Juventus tar i mot Spurs som kommer fra to seiere og en uavgjort mot enormt tøff motstand i Manchester United, Liverpool og Arsenal. Juventus på sin side står uten tap siden 19 November i fjor, og har ikke sluppet inn mål på sine siste 7 kamper. Dette er jo en av de jevneste oppgjørene som ble trukket i CL, Tottenham vant noe overaskende sin gruppe foran Real Madrid og Dortmund. Juventus kjempet med Sporting Lisboa om andre plassen i sin gruppe der Barcelona ble umulig å gjøre noe med. Begge lagene er gjerrige bak og det er lite som tyder på at det kommer til å renne inn med mål for noen av lagene. Den sorte dame er knepen favoritt i kveld, men du skal ikke se bort i fra at Tottenham får med seg ett sterkt resultat.

Oddstips- Under 2,5 mål

Basel – Manchester City

Samme kveld møter Basel og Mohamed Elyounoussi formlaget Manchester City til dyst på St. Jakob-Park. Det blir vanskelig å se hvordan Basel skal kunne tukte det kanskje beste laget i Europa for øyeblikket. Basel ligger 5 poeng bak Young Boys i hjemlig liga og har hatt varierende resultater den siste tiden. City på sin side kommer fra en 5-1 seier hjemme mot Leicester. Selv om også Manchester City også har hatt litt varierende resultater i det siste så er de kjempe favoritter ikke bare til å komme seg videre i neste runde, men også vinne dette oppgjøret. Det kommer nok til å bli overkjøring i denne kampen, slik det bruker å være når Manchester City spiller.

Oddstips- Manchester City vinner og Agüero scorer

Porto – Liverpool

Dagen etterpå har vi, Porto-Liverpool som blir stående veldig i skyggen av det andre oppgjøret som spilles samme kveld , men en skal ikke se bort ifra at dette kan bli like morsom kamp. Porto leder Primeire Liga med to poeng foran rivalene Benfica og Sporting Lisboa, men står fortsatt uten tap i hjemlig serie. Liverpool på sin side kjemper en vanskelig kamp om topp fire i Premier League, og kommer inn til dette oppgjøret med noe varierende resultater. Liverpool vant sin gruppe foran Sevilla, mens Porto havnet på andreplassen bak overraskelseslaget Besiktas. Liverpool er kjempefavoritter slik som Manchester City er og forventes ikke bare å gå videre, men også å vinne første oppgjøret i Portugal. Dette er to lag som er mer kjent for det offensive enn det defensive så dette er en kamp det lukter mål av.

Oddstips- Liverpool vinner og Over 2,5 mål

Real Madrid – Paris Saint Germain

Så til slutt, oppgjøret alle har ventet på siden trekningen for noen måneder siden, oppgjøret som blir spilt midt på valentines day, oppgjøret med noen av verdens beste spillere nemlig, Real Madrid – Paris Saint Germain. Denne kampen er helt jevn og er en eneste stor fest av en fotballkamp. Her er det artister over hele rekka for begge lag og en kan forvente seg alt fra lekre finter til nydelige langpasninger. Vi har i vente stjerneduellene Neymar-Ronaldo, Mbappe-Bale osv osv. Begge lag går inn i kampen med varierende form, men form er noe som legges til side når to så stjernespekkede lag møtes. Real Madrid har vært svært svake i hjemlig liga, og det motsatte kan sies om PSG. Dette blir en rysare av en fotballkamp, det blir bare å glede seg.

Oddstips- Over 3,5 mål

Alle kampene kan vises på Viasat sine plattformer.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!