Hei alle. Har en liten innrømmelse å komme med. Jeg var på Brann Stadion sammen med guttene mine på mandag, og vi satt ikke så langt i fra Hønefoss supporterene. Jeg tok meg i å reise meg under en Hønefoss sang..

Ja, det er litt flaut å bli inspirert av motstanderlagets sine sanger, men sånn var altså mitt flaue øyeblikk. For Hønefosssupporterene var stille svært lenge, de var få og utvalget av supportersanger var like dårlig som kassettutvalget på vår lokale essostasjon. Etter å ha vært aktiv i Brannmiljøet tidligere, og vært delaktiv i skaping av nye sanger har jeg sånn noenlunde peiling på hvordan en ok sang kan være. Det var ikke mye å hente her.. ikke en eneste spillersang!

Men uansett, tilbake til mitt flaue øyeblikk. For jeg tok meg i å reise meg, nå Hønefoss supporterene sang

..reis deg hvis du liker Hønesfoss,
Reis deg hvis du liker Høne,
Reis deg hvis du liker Høne,
Reis deg hvis du liker Høne…

..for jeg er jo veldig glad i høne..