Bjørn Petter Ingebretsen er sykemeldt på ubestemt tid og fratrer med umiddelbar virkning, skriver Strømsgodset i en pressemelding onsdag formiddag. Dette melder blant annet nettavisen og strømsgodset selv på sin egen nettside

Nå er jeg først og fremst lei meg, men samtidig lettet. Jeg skulle gjerne fortsatt å bygge videre på det vi har startet, men jeg er nødt til å lytte når jeg får så tydelige signaler fra kroppen. Helsa kommer først. Jeg har dessverre ikke annet valg enn å trekke meg

Assistenttrener Håkon Wibe-Lund leder laget i torsdagens kamp mot Vålerenga. Strømsgodset varsler at de nå starter nå jakten på en ny permanent hovedtrener.

Dette er andre gang den populære treneren må gi seg som hovedtrener for Strømsgodset. 51-åringen fikk et lite hjerteinfarkt sommeren 2016, men forsøkte treneren forsøkte den gang å komme tilbake i jobben. Grunnet bivirkninger av hjertemedisin ga han seg imidlertid som Godset-sjef senere den høsten. 

BP returnerte som hovedtrener når hovedtrener da Skullerud valgte å trekke seg. Nå har han trukket seg på medisinsk bakgrunn igjen. 

Godset opplyser videre at Ingebretsen er fast ansatt i klubben og vil gå over i en annen rolle der når han igjen er friskmeldt.

I løpet av to perioder som hovedtrener har BP ledet Strømsgodset til seriesølv i 2015 og cupfinale i 2018. Som assistenttrener og toppspillerutvikler var han med på cupgull i 2010, seriesølv i 2012 og seriegull i 2013.

Totalt har Bjørn Petter tjent Strømsgodset på lojalt vis i over 14 år.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!