Nå nærmer seg seriestarten seg med stormskritt og allerede onsdag får vi se 2 av lagene i aksjon når «supercupen» skal spilles. 

Å denne gangen skal vi se på hvem jeg tror havner på øvre del sv tabellen, men rett utenfor medalje plassen. 

7 plass: Haugesund

Haugesund har hatt en del bra sesonger de siste årene, men jeg tror at de vil slite litt mer i år, men fortsatt spille god fotball som gjør at de havner på en 7 plass.

Erik Huseklepp blir vel den største nøkkelspilleren for Haugesund om de skal gjøre det bra. For en Huseklepp i form, er veldig farlig foran mål.

Hvis Bruno Leite får muligheten, så blir dette spilleren som vil overraske stort denne sesongen for Haugesund.

6 plass: Brann

Brann hadde en ekstremt bra sesong i fjor og havna på sølvplass og vil nok gjøre det bra denne sesongen også, men sitter med en følelse at det ikke blir like bra denne sesongen.

Torgeir Børven i form, er uten tvil en av de beste spissene, om ikke den beste. Så hvis Børven er i form, så blir Brann veldig farlig.

22 åringen Kasper Skaanes er kjent for de fleste, men Skaanes blir den spilleren i Brann som jeg tror vil utvikle seg mest denne sesongen.

 

5 plass: Vålerenga

Etter en tøff sesongen hvor Deila hoppet inn mot slutten, tror jeg denne sesongen vil være med mye bedre for Vålerenga sin del, men Deila fra starten av og en meget sterk tropp.

Ghayas Zahid var nærme en overgang til Manchester City og er Vålerenga viktigste spiller. Mister dem Zahid i sommer, vil jeg tro det går nedover etter det.

Markus Nakkim viste deler av sesongen i fjor at det er et talent i gutten. Jeg blir ikke veldig overrasket om Nakkim blir å se på landslaget om 1 år eller kanskje allerede i år.

4 plass: Strømsgodset

Strømsgodset har vært blant de beste lagene i noen sesonger nå. Spiller veldig bra fotball og er ekstremt gode på hjemmebane. Det som kan gå galt er at troppen er veldig ung.

Lars Vilsvik har vært med i mange år nå og blir bare viktigere og viktigere for Drammens laget.

Mathias Gjerstrøm har jeg veldig tro på. En stort talent som kan bli en av de beste i Eliteserien om noen få år.

Da var plassene fra 7 til 4 plasset delt ut og allerede i morgen får dere vite hvem av de 3 restrende lagene jeg tror vinner årets Eliteserie. 

SHARE
Previous articleFotball på tv – til og med fredag!
Next articleTirsdagens ball på tv
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!