Forige gang gikk jeg gjennom lagene som jeg tror kjemper i nedre del av tabellen. Denne gangen skal vi se hvem jeg tror kommer til å havne i midten av tabellen. 

11 plass: Ålesund

Ålesund er veldig opp og ned lag. Den ene kampen kan de være ekstremt gode og neste kamp kan de være helt ræva for å si det rett ut. Men Ålesund er Ålesund og jeg tror de havner på en 11 plass.

Men for at Ålesund skal komme seg helt opp, så betyr det at Andears Lie må holde seg i form.

Vebjørn Hoff har vært med i noen år allerede, men denne sesongen tror jeg Hoff vil bli en enda bedre spiller.

10 plass: Sarpsborg

De blå fra Østfold har vært en av de lagene jeg syntes har spilt en morsom fotball. Men det blir veldig ofte veldig stor risiko og da slår det veldig tilbake på Sarpsborg.

Ole Jørgen Halvorsen har kommet tilbake og blir en veldig bra forsterkning på midtbanen.

18 åringen Krepin Diatta er ny spiller hos Sarpsborg som er fast U20 landslaget hos Senegal og blir sett på som et stort talent, så blir spennende å se hva han får til i Eliteserien.

9 plass: Lillestrøm

Lillestrøm var lenge med i kampen om å holde seg oppe. Men etter at Erlandsen kom inn, snudde det litt Lillestrøm. Blir spennende å se om det blir en ny tøff sesong eller LSK er tilbake.

Hvis Frode Kippe fortsatt har toppformen inne er det ingen andre som er så viktig enn han i Lillestrøm.

Bonke Innocent har vært en av de bedre unge i Eliteserien og jeg tror han kommer til å vokse enda mer denne sesongen.

8 plass: Viking

Stavanger laget er en klubb som har vært ustabile i det siste, men jeg tror Burchnall kommer til å få Viking på rett spor. Men vil trenge 1 eller 2 sesonger på seg.

André Danielsen er en rutinert Viking spiller som vil være en viktig spiller fremover i tiden også.

Det er mange gode unge spillere i Viking, men jeg tror Zymer Bytyqi kommer til å vise seg fra en av sine beste sider denne sesongen.

Da var 11 – 8 plassen delt ut og de neste 4 plassene kommer på mandag. 

SHARE
Previous articleOversikt over helgens Tv-fotball
Next articleOversikt over lørdagens fotball på tv
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!