Eliteserien Fantasy er spillet hvor du skal plukke de beste fra den norske toppdivisjonen og konkurrere med venner, kollegaer og hele landet om å være den beste fantasy-manageren. 

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga og her kan du konkurrere med noen av landets beste fantasy-spillere. Ligakode:  19153-4134

KAPTEINSBLOGG

2 påskedag spilles 4 runde av eliteserien og vi har sett på 3 aktuelle kaptein til denne runden. Kommentere gjerne under dine egne tanker om disse eller andre aktuelle kandidater. 

  1. Magnus Wolf Eikrem
    Molde
    Borte mot Lillestrøm
    Valgt av 29,3%
    11,3 millioner

Magnus er den mestscorende spilleren i Fantasy Eliteserien med 34 poeng så langt. Han har 11,12 og 2 poeng på de første rundene, og ett naturlig kapteins alternativ uansett runde. Spiller offensivt for Norges kanskje aller beste lag, i en slags 10’er rolle bak spissen. Kommer derfra til mye sjanser, noe vi har sett i hva han gir i poeng. Møter Lillestrøm som har åpnet med 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap på sine første kamper. Vi tror på mål i denne kampen, og at Eikrem kommer til å være involvert her.

2. Torgeir Børven
Odd
Hjemme mot Viking
Valgt av 24,5%
Verdi 6,9 millioner

Torgeir Børven er den mest kjøpte spilleren så langt i Eliteserien fantasty og ligger på 3 plass på poengtavlen totalt. Flotte «returns» med 13-6-6 på de tre første oppgjøret. Odd er normalt sett bedre hjemme enn borte og møter formlaget Viking, som noe heldig fikk med seg 3 poeng hjemme mot Brann sist. Vi tror på mål i denne kampen, og Torgeir har hatt en egen evne så langt å dukke opp på de riktige tidspunktene. Vi tror på å spille på formen til spillere og Børven er en av formspillerne nå. Minst 1 mål mot Viking!

3. Amor Layouni
BODØ GLIMT
Hjemme mot Sarpsborg 08
Valgt av 12,4%
6,7 millioner

Sammen med Viking er Bodø/Glimt ett av formlagene og står med 3 seire så langt i Eliteserien 2019. Sammen med spiss Herrem leverer vingen Layouni varene nedover siden. Ett godt offensivt bidrag i ett Glimt lag som ser veldig bra ut offensivt. Møter ett Sarpsborg lag som har spill 2 uavgjorte og 1 seier så langt. Er veldig viktig brikke i det offensive korntingspillet til de gule og vi tror han fort kan være involvert i de målene som Glimt lager. 11-2-6 så langt der kamp 2 var på bortebane. 

Hvem kjører DU som kaptein?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!