Da har vi kommet frem til de 3 øverste plassene og for de av dere som har fulgt med, så er det vel ingen hemmelighet hvilke lag som gjenstår. Men nå skal medaljene deles ut. 

3 plass: Molde

Molde har vært blant de beste lagene ganske lenge nå og jeg tror ikke det stopper opp. Men for at Molde skal være i toppen, så må alt sitte som det skal. Blir uansett en spennende sesong for Molde.

Joona Toivio kommer til å bli den viktigste nøkkelspilleren for at Molde skal klare å holde tett bakover.

De fleste har fått med seg Sandee Svendsen, men denne sesongen tror jeg lillebror Tobias Svendsen kommer til å vise seg frem fra sin beste side når han får muligheten.

2 plass: ODD

ODD har bare blitt bedre og bedre for hvert år syntes jeg. Er nesten sikker på at ODD får med seg en medalje fra årets Eliteserie uansett denne sesongen.

Holder Jone Samuelsen seg skadefri, så blir han den viktigste på dette ODD laget som har bra med kvalitet over hele stallen.

Man kommer ikke utenom Zekhnini som et av de beste talentene i Eliteserien og jeg tror han vil bli mye bedre i år.

 

1 plass: Rosenborg

Ser ikke for meg at noen skal ta fra Rosenborg gullet i år. En tropp som er så god skal man lete lenge etter. Det eneste som kan gå i mot er hvis det skulle bli skader på flere av nøkkelspillerne.

Men den største nøkkelspilleren er Mike Jensen. Midtbane spilleren er den beste spilleren i Eliteserien og jeg blir ikke overrasket om han forsvinner til en større klubb.

John Hou Sæter er vel en av mest spennende av ungguttene i årets Eliteserie som kommer til å forsvinne til en større klubb om få år.

Da var årets tabelltips over for denne gang. Blir ikke overrasket om det blir noen feil. Kanskje får vi noen overraskelser. Men uansett, så ser mitt tabelltips slik ut:

 1. Rosenborg
 2. ODD
 3. Molde
 4. Strømsgodset
 5. Vålerenga
 6. Brann
 7. Haugesund
 8. Viking
 9. Lillestrøm
 10. Sarpsborg
 11. Aalesund
 12. Stabæk
 13. Tromsø
 14. Kristiansund
 15. Sogndal
 16. Sandefjord
SHARE
Previous articleTirsdagens ball på tv
Next articleOnsdagens ball på tv
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!