PHOTO, Joshua Hoehne, CC BY-4.0

 Ekstra fotball i ukedagene

Får du ikke nok av fotball og trenger litt ekstra for å psyke deg opp før laget ditt spiller, vil disse spillene få deg i det rette humøret – hvis ikke laget ditt taper så klart.

Alle kjenner til FIFA Soccer som har preget hvert et gutterom i alle år, og som fortsatt er en stor favoritt blant menn generelt. Her kan du lage dine drømmelag og spille som om du er favorittspilleren din. Det er ikke bare utenlandske ligaer som er med; den norske Eliteserien er også representert. Her kan du ha mye moro med å spille mot venner, eller bare spille for deg selv. Velg laget ditt, bestem hvilke drakter de skal bruke og ha det gøy med å vinne.

En rival

Er du en som foretrekker andre spill enn FIFA Soccer? Da har du kanskje kommet over PES eller Pro Evolution Soccer. Dette spillet kan sies å være en rival av FIFA og ofte liker du det ene spillet foran det andre. For de som ikke vet hva dette spillet handler om, er det en rekke fotballsimulasjoner som du spiller, med kommentatorer og det hele. Selv om de har færre rettigheter enn FIFA, er dette definitivt et spill som må prøves hvis du er fotballinteressert og trenger noe ekstra å gjøre i hverdagen. Det holdes også EM i PES hvert år, noe som viser hvor stort det er.

Det enkle

Trenger du heller noe som ikke krever så mye hjernekapasitet, kan du prøve Football Champions Cup som er et fotballspill i slots form. Her ser du en rekke elementer kjent fra fotball som du skal få flere av for å få bonuser, slik at du kan fortsette med spillet i noen runder. Her vil du gjenkjenne fotballdrakter, sko og diverse andre ting, men ingenting er lagbasert så du trenger ikke å ha en favoritt for å kunne spille dette.

Vær en fotball-manager

Tenker du at du heller vil ta på deg en annen rolle innen fotball? Da må du prøve Football Manager. Dette spillet er også et simulatorspill, men her skal du bygge opp laget ditt ved å ta en rekke avgjørelser. Du har muligheten til å velge hvilket som helst lag som du måtte ønske, så det er ingen problem med å lede favorittlaget ditt. Her har du ansvar trening av laget ditt og for hvilke spillere som skal kjøpes inn, så det krever mye taktikk. For mange har dette vært skrittet mot å ville jobbe som fotball-manager i fremtiden.

Gå ut med fotballen

Det finnes også flere mindre kjente fotballspill der ute som Super Arcade Football, Score World Goals og en rekke andre spill som er tilrettelagt for mobilspilling og for de som er på farta. Om ikke spilling er noe som interesserer deg i hverdagen kan det være et alternativ å spille fotball med venner en gang i uka. Det er sosialt og du vil få ut mye av energibruken etter uka. Det gir deg også en grunn til å bruke favorittdrakten din utenom bare de kveldene der laget ditt spiller.  

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!