Sagaen om Diego Costa vil ingen enda ta, og han skal nå ha uttalt at han aldri kommer tilbake til Chelsea!

De friske uttalelsene er gjengitt av Globoesporte

Destinasjonen min er allerede avgjort. Jeg må returnere til Atlético Madrid. Det viser seg at situasjonen er låst, og at Chelsea ikke vil frigi meg. Men jeg har tro på at situasjonen løser seg når jeg returnerer til Spania

Spissen skulle egentlig ha vært i England nå, men oppholder seg for tiden i Brasil. Han nekter å komme tilbake til England og håper med det å presse gjennom en overgang til Atletico Madrid. 

Atletico Madrid har overgansnekt og kan ikke signere spillere før 1 januar. Alikevel håper Costa å signere for spanjolene før overgangsvinduet stenger 1 september, og trene med dem fram til han kan re-debutere 1 januar. 

Chelsea spissen har forøvrig 2 år igjen av kontrakten med Chelsea, men denne konflikten gjør nok at vi trolig aldri vil se han i den drakten igjen. Han har allerede blitt ilagt bot på 4 ukelønner uten at dette har gjort noe med situasjonen. 

Manager Conte på sin side ønsker at han skal komme tilbake til klubben og kjempe om plassen på laget, mens Costa selv har uttalt at Conte har skrevet til han at han ikke er ønsket i klubben.

Hvordan tror DU dette ender?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!