Det har egentlig vært klart lenge, men det var en nordmann som satte den siste spikeren i kisten for Sunderland sin Premier League tilværelse i denne omgang. Nå venter en tøff sesong i Englands nest øverste divisjon. 

Dermed endte sesongen som skulle reddes av tidligere Manchester United trener David Moyes med det verst tenkelige utfallet. Det er også uklart om den profilerte treneren forsetter med Sunderland, slik Rafa Benitez gjorde med Newcastle for 1 år siden.

Livet i Championship er svært tøft, og oppgavene som venter laget fra nord i England er store og vanskelige. Det har lag som har rykket ned – gang på gang – fått oppleve. Det er ingen enkel jobb å spasere tilbake til Premier League, og det er ikke så mange lag som har klart direkte opprykk på første forsøk. Noen har opplevd det totalt motsatte, altså en ny sesong i gjørmen. 

Det var altså Joshua King som satte siste spikeren i kisten for Defoe og gutta, når han scoret 0-1 målet til Bournemouth. De andre resultatene gikk mot Sunderland og det uungåelige var ikke lenger teoretisk mulig å unngå. 

Hvor lenge tror du Sunderland blir nede?

SHARE
Previous articleOversikt over søndagens tv-fotball
Next articleLes deg opp før 5. OBOS-runden
Aurora Larsen
Aurora er en ekte fotballjente med sitt hjerte i to røde lag - Brann og Liverpool. Byen er Bergen og laget er Brann, og er så langt i fra 30 som det går an.. (rim).

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!