Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1).

 

Maritimo – Dynamo Kiev 
Kamptidspunkt 21:30

Første kamp i siste kvalifiseringsrunde til Europa League. Maritimo kommer fra Portugal og havnet på 6 plass i forrige sesong. Den portugisiske ligaen er akkurat kommet i gang, og dagens verter har åpnet med 1 seier og 1 tap. Begge de to første kampene har endt 1-0. Møter i dag tøff motstand i den Ukrainske serielder, som har åpnet sesongen med 4 seire og 1 uavgjort og topper den Ukrainske toppdivisjonen som forventet. På bortebane denne sesongen har det blitt 2 kamper, 1 seier og 1 uvgjort og totalt 1-0 i målforskjell. 

Hjemmelaget er svært gjerrige og endte fjorårs sesongen med 34/32 i målforskjell på 34 kamper. Alle treningskamper før sesongen har endt med 1-0 eller 1-1 og de gikk videre fra forrige runde med 2-0 og 0-0. På 17 hjemmekamper i forrige sesong slapp de kun inn 12 mål. Det ukrainske laget spiller imponerende fotball på eget gress, men det er stor forskjell på hjemme og borte for disse to lagene. 

Tror det kommer til å bli ett tett og godt oppgjøre, og vi spiller derfor under 2,5 mål til 1,55 i odds.

Odds: Under 2,5 mål, 1,55 i odds
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!