Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1).

 

Nederland – Sverige
Kamptidspunkt 20:45

Siste kamp i kvalifiseringen til VM i Russland neste år, når det skal gjørs opp om 2 plassen. Vinner Sverige her, og Frakrike avgir poeng, så vinner Sverige og er direkte kvalifisert. Sverige 1 poeng under Frankrike med bedre målforskjell, mens Nederland ligger 3 poeng bak med dårligere målforskjell. For at Nederland skal kunne gå forbi Sverige og kapre 3 plass og playoff må de altså vinne med 7 mål over Sverige. Realistisk? Neppe, men de kommer nok til å forsøke! Det er vanligvis målrike oppgjør mellom disse to klubbene, og tar vi vekk 1-1 oppgjøret sist har de siste 5 endt med minimum 4 mål i kampen. Av Sveriges 9 kamper har 7 endt med over 2,5 mål. Av Nederlands 9 kamper har 6 endt med over 2,5 mål.

Odds: Nederland MÅ angripe, og slipper inn de inn mål – ja da må de bare score flere. Vi tror på ett målrikt oppgjør, og spiller derfor over 2,5 mål til 1,55. 
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!