Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1).

 

Norge – Aserbajan
Kamptidspunkt 20:45

Det norske landslaget er klar til å slå fra seg mot kritikken, og manager Lars Lagerbäck har endelig fått tid til å jobbe i formasjonen. De første landskampene for Lars kom fort, men nå skal vi begynne å se kontorene av ett stramt organisert og ett kontringssterkt Norge. Første hinder i veien er Aserbajdsjan.
Dette er altså en kamp i VM-kvalikken, gruppe C, hvor Norge for øyeblikket befinner seg på en svært skuffende 5 plass med bare 4 poeng på de 6 første kampene. Norge uten sansynlig mulighet til å nå VM i Russland i 2018, men det er ikke trener Lars Lagerbäck sin skyld. Norge med to 1-1 kamper på rad og viser dermed stigende form fra hva Norge tidligere har levert under Per Mathias Høgmo. Omvendte oppgjøret endte med 1-0 seier til dagens gjester og var med å sette en av de siste spikerne i kisten for Per Mathais Høgmo.
Aserbajdsjan med 3 poeng mer enn Norge i kvalikken, etter å ha slått nettopp Norge. Står nå med 3 strake tap og har ingen sansynlig mulighet for å nå igjen Nord-Irland på 2 plass i gruppen som gir play-off. Sliter med å score mål, og på 6 kamper har det kun blitt 3 mål. Norge har dog bare scoret 2 mål mer.


Vi har tro på at Lagerbäck sitt inntog i det norske laget skal begynne å bære frukter, og satser på en knapp Norge seier til 1,58 i odds.

Odds: Hjemmeseier 1,58
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!