Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1).

 

Sarpsborg 08 – Stabæk
Kamptidspunkt 19:00

Kamp i den øverste divisjonen i Norge, mellom 3 plasserte Sarpsborg 08 og 9 plasserte Stabæk. Stabæk fikk endt en vond trend sist med seier hjemme over VIF. Dette var første seier etter 4 kamper uten. Alikevel er det ikke til å stikke under en stol at Stabæk har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper og Sarpsborg 08 har ikke tapt noen av sine 9 siste hjemmekamper. I tillegg er Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo ute for Stabæk. Dermed er hjemmelaget klar favortitt til dette oppgjøret.
Det scores mye mål i dette oppgjøret, og de 3 siste disse to i mellom har alle endt over 2,5 mål. På de 6 siste til Sarpsborg 08, har kun 1 endt med under 2,5 mål og det var 1-1 mot Rosenbborg. Stabæk sin siste kamp endte altså med 6 mål. På 24 kamper denne sesongen har Stabæk hatt 16 over 2,5 mål og kun 8 under 2,5 mål.

Odds: Vi tror på målrikt oppgjør disse to i mellom og spiller over 2,5 mål til 1,75 i odds
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!