Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

 

Hellas Verona – Inter
Kamptidspunkt 20:45

Kamp mellom topp og bunn i den øverste divisjonen i Italia. Inter på 4 plass besøker Verona på 19 plass. Inter i god form er uten tap på sine siste 16 kamper. Verona står med 2 strake tap og 1-2-4 på sine siste 6 kamper. At Inter er stor favoritt er uten tvil, det kan vi se på oddsen 1,37. Synes dette er for lite å spille, så vi prøver oss på ett annet spill i stedet for.

Dette pleier å bli målrike oppgjør. På 15 kamper disse to i mellom er snittet nærmere 3,5 pr kamp, og på de 6 siste kampene disse to i mellom har 4 endt med over 2,5 mål. 50% av alle Inter sine kamper denne sesongen har endte over 2,5 mål, mens hele 70% av Veronas kamper har gjort det samme. Sist gang disse to møttes endte det 3-3, og vi tror på ett målrikt oppgjør denne gangen også. 1-2 eller 0-3 er aktuelt.

Odds:  Vi spiller over 2,5 mål til 1,60 hos Unibet.
Units: 5

 

 

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!