Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1).

 

Nice – Lazio 19:00
Kamptidspunkt

Toppkamp i gruppe K når de to ubseirede lagene Nice og Lazio møtes til kamp om 1 plassen. Dette er altså 3 kamp i gruppespillet, og vinneren vil få første stikk i kampen om 1 plassen. Nice i veldig dårlig form i hjemlig liga, og ligger på 14 plass med kun 10 poeng på 14 kamper. Hjemme bedre enn borte, med 2-1-2 så langt i serien. I EL har det blitt 1-5 seier borte mot Zulte og 3-0 seier hjemme mot Vitesse. For Lazio er historien en helt annen, for de ligger på 4 plass i Serie A i Italia, med 4 seire av 4 mulige på bortebane. Det ble 2-3 seier borte mot Vitesse, og enkel 2-0 seier hjemme mot Zutle.

Felles for de begge er det scores mye mål i kampene deres. På de 6 siste til Nice har 4 endt over 2,5 mål, mens på de 6 siste til Lazio har 5 endt over 2,5 mål. Selv om kampen i seg selv er ganske åpen, så er det klart at her blir det mye mål.

Odds: Vår spill er derfor over 2,5 mål til 1,70 hos Unibet.
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!