Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). 

Vitória SC – Salzburg
Kamptidspunkt 21:05

Første kamp i gruppespillet i Europa League, og Østerrikes 1’er Salzburg er favoritter i møte med laget som kom på 4 plass i den Portugisiske ligaen forrige sesong. Vitória har åpnet svakt, og ligger på 7 plass med 2-1-2 i serien så langt. Fikk en etterlengtet seier i sist seriekamp, etter 3 kamper uten seier. Er i dårlig form, noe som gjør inngangen til denne kampen svært vanskelig. Salzburg ligger på 2 plass med 4-2-1 og 16-6 i målforskjell etter 7 kamper i den østeriske serien. Etter en storstart har det kommet tap og uavgjort på de to siste kampene, men Salzburg har erfaring på dette nivået.

Bortelaget er i bedre form enn hjemmelaget, og står med 4-1-1 på sine siste 6. Vertene stpr med 2-1-3 på sine siste 6 kamper. Du kan velge å spille denne safe, å gå for Borteseier med pengene tilbake til 1,44, eller du kan velge borteseier til 2,00. Vi gamlber litt og går for sistnevnte.

Odds: Borteseier til 2,00
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!