Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1).

Etter en lang sommer med lite spill, er endelig oddstipset tilbake. Legg gjerne igjen din kommentar under om du synes vi bør forsette med oddstips!  

Leeds – Fulham 
Kamptidspunkt 20.45

Leeds havnet rett utenfor playoff spill forrige sesong, og har åpnet med 1 sterk bortesier og 0-0 på eget gress denne sesongen. Vi er nå kommet til runde 3, og laget med stor supporterskare i Norge skal få bryne seg på laget som havnet 1 plass over forrige sesong. Leeds sterke på hjemmebane med 14-4-5 på Elland Road forrige sesong. Litt usikkerhet rundt bortelaget til denne kampen. Kalas er suspendert, mens Bettinelli og Cairney er begge usikre før oppgjøret. Fulham med 1-1 i begge de to første oppgjørene sine så langt i sesongen. To jevne lag, men vi tror at Leeds stikker av med seieren i denne. Vi sikrer oss dermed mot en uheldig uavgjort med å spille pengene tilbake på U. 

Odds: Leeds vinner (ingen spill på U) 1,70
Units: 5

 

Lyst å motta vårt nyhetsbrev? GRATIS!

 
 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!