Luca Modric er klar for Real Madrid

Som jeg nevnte tidligere i sommer, så gikk Robin Van Persie fra Arsenal og jeg skrev en av sommerens overgangsagaer var over. Nå er den andre overgangsagaen over, for Tottenham bekrefter i dag at Luca Modric er solgt til Real Madrid. Dermed er de mest omtalte overgangene i sommer gjennomført (selv om det hersket tvil om hvilken klubb Van Persie havnet i), og vi kan se med spenning fram mot Transfer Deadline Day natt til fredag.

I følge engelsk media skal overgangsummen ligge rundt 300 millioner, men summen skal kunne øke ved diverse klausuler. I tillegg inngår Tottenham ett samarbeid med Real Madrid, med tanke på trenere, spillere og kommersielle avtaler.

At Modric var på vei vekk fra Tottenham var ingen skjult hemmelighet. Han fikk bot for å ikke møte opp til klubbens trening, ble ikke med til USA for pre season kampene og har trent med u-laget. Han har ikke spilt de to kampene i Premier League heller.

Avslutningsiv sier Tottenham sin styreleder David Leavy

– Luka har vært en strålende spiller for oss. Selv om vi ikke ønsket å selge ham, er vi fornøyd med at det er Real Madrid han gikk til, en klubb vi nå ser frem til et langt og produktivt samarbeid med.