Copa America, det søramerikanske mesterskapet, er for alvor i gang i Chile. Spillere som Neymar, Aguero, Messi, Sanchez og Angel Di Maria er alle med for sine respektive land, og vi i fotballblogg1.com har tatt en nærmere titt på hva som kommer til å skje frem til finalen 4.juli.

Ingen av lagene har vunnet begge sine respektive kamper.

Brasil vant åpningskampen oppskriftsmessig 2-1 over Peru, etter både scoring og assist av Neymar. Fire dager senere møtte de en av de andre favorittene i turneringen, nemlig Colombia. Falcao, Rodriguez og resten av de colombianske gutta tok en sterk 2-1 seier, men det var tumultene etter kampen som skapte mest opprør.

https://twitter.com/barcastuff/status/611595477834985472

Den andre storkanonen, Argentina, leder gruppe B med 4 poeng etter to kamper. Uavgjort 2-2 mot Paraguay, etter at Argentina ledet 2-0 til det var igjen 30 minutter, sto nok ikke på skjemaet trener Gerardo Martino viste til gutta før mesterskapstart. De reiste den berømte kjerringa mot Uruguay fire dager senere, og vant 1-0 etter scoring av Agüero. Målgivende? Zabaleta, hans argentinske lagkamerat i Manchester City. Radarpar!

Heller ikke Chile, anført av Alexis Sanchez, står med full pott etter to kamper. Etter en overbevisende 2-0 seier mot Ecuador i åpningskampen, spilte de uavgjort mot Mexicos B-lag(de sender de beste, som Chicharito, til CONCACAF Gold Cup) i en fartsfylt kamp som til slutt endte 3-3. Chiles andre store stjerne, Arturo Vidal, fyllekjørte etter Mexico-kampen og har vært i fengsel etter handlingen. Les alt her!

Hva skjer videre?

Brasil møter Venezuela natt til søndag, mens Argentina skal spille mot Jamaica i morgen kveld 23.30. Det er kun tre grupper i mesterskapet, det vil si at 1. og 2. plass går videre fra gruppe A, B og C. Men siden det kun er tre grupper, vil de to beste tredjeplassene også gå videre til en kvartfinale.

Finalen spilles 4.juli.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!