Aleksandar Mitrovic skrev i dag under kontrakten som binder han til Newcastle for de neste fem årene. Mitrovic kommer fra den belgiske klubben Anderlecht. Den serbiske spissen regnes som en av europas største spisstalenter. 

Newcastle bekreftet i dag sin andre store signering for sommeren. Forrige uke hentet de Geo Wijnaldum fra PSV for £14m, og i dag ble Mitrovic også klar. Newcastle måtte ut med £13m for å sikre seg spissens tjenester. Aleksandar Mitrovic har skrevet under en fem-årskontrakt for Tyneside-klubben.

Mitrovic hadde følgende å si etter at overgangen var ett faktum.

– Jeg er glad for å ha signert for Newcastle. Jeg har allerede besøkt stadion og det var imponerende. Jeg har spilt på mange store arenaer, men St. James’ Park er så stor. Jeg gleder meg til min første kamp.

– Jeg vet hvor lidenskapelige fansen er. Dette er en klubb med lang historie og fansen er en viktig del av det. Det kommer til å være litt press på meg her, men jeg liker press, sier den serbiske spissen videre.

Steve McClaren, som nylig ble ansatt i managerrollen for Newcastle, virker også fornøyd.

– Dette er en fantastisk signering for oss. Det var mange klubber som ville ha et av de største talentene i Europa. Aleksandar er en spiller som kan utvikle seg med laget og hjelpe oss framover, sier manageren.

Mitrovic blir regnet som en av europas heteste spisstalenter, så Newcastle viser styrke på markedet ved å hente han. Mitrovic er en spiss av den gamle skolen. Han er 189cm høy og innehar en imponerende fysikk. Meget duellsterk i boksen, og er ofte på rett sted til rett tid. Han skal bli uhyggelig for midtstopperne i Premier League å møte til høsten.

Sist sesong ble han toppscorer i den belgiske toppdivisjonen med 20 mål på 36 starter i en alder av kun 19 år. Romelu Lukaku som også en gang i tiden kom fra Anderlecht scoret aldri mer enn 16 seriemål(han forlot dog ligaen når han kun var 18 år). Mitrovic scoret også 2 mål i forrige sesong gruppespill av Champions League, hvorav ett av de kom på Emirates mot Arsenal.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!