Bayern Munchen røk igår kveld ut av den tyske cupen på straffekonk mot Dortmund, det ble en særdeles dyr kveld på jobben for klubben som ledes av Pep Guardiola. Ikke bare mistet de sjansen til å vinne alle tre tittlene de er med å kjempe om, de fikk enda flere av sine nøkkelspillere på en allerede lang skadeliste. En tynnslitt tropp måtte ut i 120 minutter fotball mot Dortmund, for så å tape i straffekonken etter å ha bommet på fire av fire straffer. Guardiola er idag sitert på at de tapte fordi de rett og slett var for slitne når de skulle skyte straffer.

Arjen Robben som var en av de sårt savnede spillerene ble igår byttet inn i andreomgang forså å bli byttet ut senere etter at han hadde pådratt seg en ny skade, de tidlige rapportene som har kommet idag sier at han er ferdig for sesongen. Helt på slutten pådro også Lewandowski seg en skade, det er idag rapportert at han kan miste kampene mot Barcelona i Champions League.

Hva skal vi da si om sesongen til Bayern Munchen? Ligaen har de allerde oppskriftmessig vunnet, den tittelen hadde de så og si i lomma etter høstsesong. Konkurransen i ligaene har rett og slett vært for dårlig, Dortmund har skuffet så stort at de tilogmed i en periode var under streken midtveis. Derfor skulle man kanskje tro at Bayern ivertfall stakk av med begge de to tyske tittlene, men de røk altså igår kveld ut av cupen. Med den tynnslitte troppen de har nå skal det bli meget tøft å slå ut Barcelona over to kamper i Champions League.

Bayern Munchen står altså da igjen med en tittel i år, sist sesong tok de begge de nasjonale tittlene men fikk så hatten passet i semifinalen av Champions League mot Real Madrid. Vi vet alle at Heynckes gav seg på topp med å vinne trippelen med Bayern Munchen, de spilte også fantastisk fotball da. Denne sesongen ser det for meg ut som at Guardiola skal bevise alle hvor smart han er, man vet aldri hvordan formasjon de spiller i eller hvem som spiller. Under kampene er det også stadige posisjonsbytter og uttallige passninger fram og tilbake, det ender ofte opp med veldig mye possession og litt lite sluttprodukt.

Er Pep Guardiola rett mann for Bayern Munchen? Hvis han ikke er rett man, hvem er i så fall det? Klopp?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!