Det er ikke bestandig lett å bli enige om feriedestinasjoner om man har ektefelle eller samboer. Du har kanskje lyst til å besøke fotballstadioner og få med deg spennende kamper, mens ektefelle vil reise på storbyferie eller på stranden. Så hvorfor ikke prøve å kombinere ønskene slik at begge får det de ønsker ut av ferien? Fly, hotellovernatting og fotballbilletter trenger ikke å koste all verden heller. Det finnes flere sider hvor du kan få tak i billetter til en billig penge, samt kombinere dette med din partners ønskede reisemål.

Her kommer vi med noen populære forslag, men det finnes mange flere muligheter om man er litt kreativ. Det viktigste er å komme med forslag som din partner også vil være med på.

  • Barcelona 

Hvem ville vel ikke oppleve å se Messi briljere på banen minst en gang i livet? La liga kamper trenger ikke koste skjorta heller. De kan du få til rundt 1400 til 2000 kroner. Men her er det greit å være ute i god tid for å bestille billetter. I tillegg skulle det vel ikke være noe problem å overtale en partner å bli med en tur til den Spanske Riviera med vakre strender, spennende spisesteder og masse shoppingmuligheter.

 

Med fly, hotell og kampbilletter trenger ikke prislappen bli mere enn 10 000,- totalt for en weekend med to netters opphold om man booker et par uker i forveien.

Dette kan bli en uforglemmelig tur, som kanskje vil få din partner bitt av fotball også?

  • Roma 

I Italia er det vel Juventus som er det mest spennende laget å få med seg kamper. Men husk, de spiller et par kamper i året i Roma også, så da kan man jo like gjerne sette kursen mot et av Europas mest romantiske byer, og i tillegg få med seg god fotball med noen av de største lagene og mest profilerte spillere. Seria A kamper med de største lagene kommer på rundt 1200 kroner og weekend med fly og hotell med to netter vil komme på 7-8000 kroner.

Turen kan vel like godt finansieres ved å tippe på Juventus en god stund fremover da de er så godt som uslåelige for tiden med Ronaldo i spissen. Er du interessert i oddsspill kan du ta en tur innom casinonorske.com, der finner du en rekke spennende nettsider for sportsbetting.

  • London 

Hvem vil ikke sagt ja til en weekend til London med shopping på Oxford Street, spise på de mest trendy restauranter eller ta en romantisk tur gjennom Hyde Park. Tilfeldigvis er dette hjemstedet til noen av Englands mest populære lag som Arsenal, Chelsea og Tottenham. Her har du noen av de største lagene i Premier League samlet på et og samme sted. Er det andre lag du følger med på, så kan man vel planlegge turen når favorittlaget spiller i hovedstaden.

Premiere League kampbilletter koster rundt 1200-1500 kroner per pers og fly+ overnatting koster ikke all verden heller. En weekend for to med to netter og fotballbilletter koster rundt 8000 kroner. Da er det beregnet på 4-5 stjerners hoteller.

Hvor finner man billetter?

Det finnes en rekke nettsider i dag, både utenlandske og norske som fotballreiser.no som selger billetter på nett. Ta et raskt søk på google for å sammenligne priser. Søk gjerne på «fotballbilletter» eller «beste fotballturer» så finner du et hav av muligheter, og selvfølgelig andre byer man kan besøke med fotball for øyet.

Når er beste tiden å reise?

For å få den beste prisen totalt sett på en fotballweekend for to, er det nok høst og vinter som er de rimeligste årstidene for hotell og flybilletter. Stort sett alle liga spiller på disse årstidene med muligheter for å få med seg Champions League kamper også, men da må du være forberedt på en mye stivere billettpris på kampene, gjerne 7- 9000 kroner per pers. Men vil du få med deg Premiere League, La liga eller Serie A kamper er inngangsbilletten under 2000 kroner per pers stort sett hele året om man ikke har spesielle ønsker om plassering.

Planlegg din neste fotballtur

Det er stort sett mye enklere å overtale en partner til en fotballtur om begge får noe ut av reisen. det finnes selvfølgelig mange andre reise destinasjoner man kan kombinere med fotball. Finn ut hvor din partner har lyst til å reise i Europa, så sjekker du nettet for å se om det er noen spennende kamper i området i nærmeste fremtid. Å planlegge litt i forveien vil alltid gi bedre pris og en ferietur dere begge blir godt fornøyd med!

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!