Du får i oppgave å sette sammen årets lag i Premier League – med en lite hake. Du kan kun plukke 1 spiller fra hvert lag!

Hvilken 11 ender du opp med? Hvem får ikke være med? Sett opp ditt lag!

Årets lag i Premier League er jo virkelig i vinden om dagen, men her skal du få en alternativ oppgave av meg.. I fare for at topp 4 lagene blir litt høye på seg selv, så skal du nå plukke ut årets lag i Premier League – med maks 1 spiller fra hver klubb.

Håper med dette å få belyst noen av prestasjene til de spillerne som vanligvis ikke havner på midtsiden, og blir spennende å se hvordan dere komponerer laget, om hvem som har prestert best i hver klubb 

KJØR PÅ…

Når jeg skulle plukke ut mine 11 fra forskjellige lag, så tenkte jeg at jeg må begynne med de 4 som har prestert best i ligaen ut i fra min mening: Salah, Sterling, De Gea og Kane. Disse føler jeg MÅ være med på ett årets lag. Dette gjør at jeg nok vil få fram noen andre spillere enn dere andre, noe jeg synes er litt gøy. F.eks kunne jeg jo ha byttet Pope med De Gea, og fått inn for eksempel en Pogba, men vi kjører på..

Sterling er i hard konkurranse med KDB, men har latt meg imponere over Sterling denne sesongen, ikke minst gå grunn av målene han har scoret – så han får fordelen her.

Da har vi også valgt fra de 4 øverste pr nå, og Chelsea sin beste denne sesongen er i følge meg Eden Hazard, selv om det har vært en svært variabel sesong for de blå. Arsenal på 6 plass har jo vært en skuffelse for de som liker å heie på kanoner, og pga deres svært variable sesong så er det vanskelig å plukke ut 1 som er den beste «over hele sesongen». De to som kom inn i januar har prestert bra, men er ikke aktuell med tanke på hele sesongen. Da stod mitt valg mellom Mustafi og Monreal, og jeg har falt på førstnevnte. 3 mål har det blitt på tyskeren, som jeg mener jevnt over har vært den beste på Arsenal HELE denne sesongen.

En av de store FANTASY snakkisene denne sesongen har vært Luka Milivojevic fra Crystal Palace, og i har konkurrase med Saha (Vi har ikke flere plasser på de offensive) så tar vi med denne midtbanespileren fra Tyskland, som har scoret hele 10 mål og ført Palace opp på trygg grunn.

 Vi kommer heller ikke utenom Burnley sin utrolige sesong, som har ført disse topp på 7 plass og kjemper med Arsenal om den siste Europa League plassen. Defensivt har vært Burnley sin store styrke, og å velge blant de bak på Burnley er litt som å stikke hånden ned i en krukke og trekke opp et navn. Pope er mitt naturlige valg, men keeper er allerede på plass. Jeg velger å trekke fram Tarkowski og Ben Mee, og valget faller på førstnevnte.

Stoke har havnet langt bakpå og trenger ikke bare å vinne, men at resultater skal gå deres vei for at de skal kunne overleve i Premier League. En spiller jeg har latt meg imponere av, selv om det har vært opp og ned, og kanskje jeg er farget av c-momenter, men Shaqiri har puttet noen gåller i år. Toppscorer på Stoke med 7 mål og 6 assist.

Dette tok knekken på den siste midtbaneplassen, og vi må tenke forsvar. Leicester har vært opp og ned denne sesongen, og selv om deres beste spiller ut i fra mine tanker er Mahrez, så har vi ikke plass til han. En annen spiller som derimot har imponert meg i år er 25 år gamle Harry Maguire. En Bauta i midtforsvaret og den beste bakover på banen for Leicester.

Da har vi faktisk bare plass på 1 spiller til, og vi trenger en høyreback. I mangel på de beste alternativene sitter vi en stopper som også spiller back, nemlig Evertons Michael Keane. Han har i en tragisk sesong for smurfene vært en av de få lyspunktene. ‘

Da er mitt lag satt opp, og jeg har forklart hvordan jeg har satt det opp. Tanker?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!