Dette innlegget er hentet med tillatelse fra ett diskusjonsforum på nett, og er skrevet av Chelsea supporter Leif Jåvik

Josè, jeg er litt sjokket over at du ikke har bedre dømmekraft i alvorets stund.

Klubben vår får det ikke til å gå på skinner. Vi har neste flest baklengs av alle lag… Ja en skulle ikke tro at det var mulig. Dette forsvaret har vært en bauta i årevis og nesten ikke sluppet inn mål. Men nå fremstår bakre firer som en sil.

Jeg tror alvorlig talt at det var din siste kamp som Chelsea-sjef. Når du igjen ikke evnet å snu spillere og kampbilde, men henger deg opp i dommerne blir det for dumt. Joda noen situasjoner går mot, men noen med også…

Jeg er flau av å ha en mann som til de grader opptrer feil i media. En ydmyk holdning og erkjennelse av egne feil ville vært å foretrekke alle dager i uken.

Jeg har vært trofast Josè, og likt mange av dine media-krumspill, artige vinklinger og at du har forsvart dine spillere selv når de har gjort feil. Nå derimot virker det som at ditt eget stress/ego gjør at du ikke er tro mot ditt eget prinsipp. Nå slaktes spillere, stab og dommere. Ja selv FA får så hatten passer.

Jeg tror at onkel Roman ikke vil ha det slik lenger, og finner en erstatter som skal få denne skuta på rett kjøl veldig snart.

Er dette da riktig?

Sportslig;
– kanskje ikke – er ikke i prinsippet glad i å sparke trenere, men når de virker å være helt ute av flytsonen må en dessverre gjøre noe

Klubbrollen;
– jeg er helt klart for å sparke en mann som setter seg selv høyere enn klubb og spillere. Det er ikke kjekt å bli hetset på sosiale medier over alle uttalelsene fra deg lenger Josè. Du skylder oss alle en uforbeholden unnskyldning. Vi som støtter klubben fortjener ikke å måtte bruke masse tid på alle disse pressesakene som dessverre setter hele klubben i et dårlig lys.

Da fikk jeg det ut… Jeg støtter normalt sett klubben i alle avgjørelser, men nå må de vise handlekraft. Prøv å rett opp omdømme som er i ferd med å bli uspiselig. Vil ha mange motstanderfans som «hater» oss for at vi vinner, men ikke for at vi blir oppfattet som uspiselige.

God kveld folkens. Kom gjerne med synspunkter, men – ta gjerne av brillene før dere skriver

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!