I går kom meldingen om at en vakt hadde gitt beskjed til politiet under Bournemouth-Manchester City at stjernespiss Serigo Aguero skulle ha slått til en vakt. Så kom tv-bildene.

Se tv-bildene av hendelsen på tv2.

Da Raheem Sterling ble matchvinner med en scoring sju minutter på overtid, ble det ville jubelscener der City-spillerne jublet med fans som stormet banen. Det var i denne forbindelsen at det ble tumulter med fans, vakter og City spillerne. Her var det Sergio Aguero ble anklaget for å ha slått til en vakt, noe som kunne ha ført til lang utestengelse for argentineren. 

Bilder fra kampproduksjonen TV 2 har fått etter kamp viser at Agüero er i nærheten mens en fan er lagt i gresset av stadionvaktene og politi. Argentineren tar opp hjelmen til en politimann og står ved siden av. Det blir utvekslet ord, mens det så ser ut til at en vakt forsøker å dytte vekk Agüero, som irritert river bort armen sin og krangler litt med en politimann før han forlater situasjonen. Det kan virke som Agüero mener at supporteren behandles for røft.

 


Nå er Bournmouth ute med bekreftelse at de grunnløse anklagene er trukket. Les her.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!